Volg onze kookworkshops

Je kunt niet alleen keukengerei boeken bij Porseleen, we helpen je ook graag met de techniek zodat jouw plezier in de keuken maximaal wordt. 

Het zijn geen workshops die draaien om de gerechten, we focussen op techniek en dan is het aan jouw om erna eindeloos mee te variëren! 

"Een workshop in een heel ongedwongen sfeer op een prachtige locatie en met een heerlijk resultaat."

- Kelly -

Workshop pasta

In deze workshop leer je de lekkerste homemade tagliatelle te maken. We starten met uitleg over de soorten bloem. Je maakt pastadeeg en dan ga je zelf aan de slag met de pastamachine. We demonstreren de techniek en begeleiden je tijdens het maken zodat je een prachtig resultaat bekomt.

Bekijk alle data

Workshop ijs draaien

In deze workshop leer je zelf ijs en draaien zodat je weet hoe je thuis jouw diepvries kunt vullen met originele zelfgemaakte smaken zoals popcornijs, chocoladegelato, hibiscussorbet,...

Bekijk alle data

Workshop wafels bakken

In deze workshop leer je alle tips and tricks om de lekkerste homemade wafels te maken, van Brusselse tot krokante galetten. We voorzien heerlijke toppings om tijdens de workshop van de wafels te smullen en op het einde neem je een assortiment heerlijke wafels mee naar huis

Bekijk alle data

"Het is een mix van simpele tips en verrassende weetjes zodat de workshop interessant is voor zowel beginner als foodie. "

Persoonlijke aanpak

Per workshop zijn we met maximum 10 personen. Zo is er voldoende ruimte om iedereen te begeleiden en alle vragen te beantwoorden zodat je met een geslaagd resultaat naar huis gaat. Het is een mix van simpele tips en verrassende weetjes zodat de workshop interessant is voor zowel beginner als foodie.

Voor de boekingen werken we samen met hét tofste workshop platform!