Volg onze kookworkshops

Bij Porseleen kun je ook kookworkshops volgen zodat jouw plezier in de keuken maximaal wordt.  We focussen op techniek en geven veel kennis en tips mee zodat je erna moeiteloos thuis mee aan de slag kunt.

"Een workshop in een heel ongedwongen sfeer op een prachtige locatie en met een heerlijk resultaat."

- Kelly -

Workshop pizza bakken

In deze workshop leer je pizza maken zoals het echt moet. Je maakt deeg, leert werken met een pizzaschep en bakt jouw pizza af in onze met houtpellets gestookte pizzaoven. Nadien heeft de pizzaoven geen geheimen voor jou en kun je deze huren om in jouw eigen tuin aan de slag te gaan!

Bekijk alle data

Workshop pasta

In deze workshop leer je de lekkerste homemade tagliatelle te maken. We starten met uitleg over de soorten bloem. Je maakt pastadeeg en dan ga je zelf aan de slag met de pastamachine. We demonstreren de techniek en begeleiden je tijdens het maken zodat je een prachtig resultaat bekomt.

Bekijk alle data

Workshop rooktechnieken

Je leert allerlei ingrediënten roken en werkt deze af tot heerlijke gerechtjes die we proeven met een glaasje wijn. Gerookte paprikadip met kaas, gerookte tarbot of zelfs een gerookt dessert.

Nadien weet je alles om thuis met de rookpan of rookoven aan de slag te gaan.

Bekijk alle data

Workshop ijs draaien

In deze workshop leer je zelf ijs en draaien zodat je weet hoe je thuis jouw diepvries kunt vullen met originele zelfgemaakte smaken zoals popcornijs, chocoladegelato, hibiscussorbet,...

Bekijk alle data

Workshop chocolade

Je maakt verschillende vullingen, van ganache, praliné tot botercrème en die ga je nadien zelf tot pralines verwerken.Op het einde ga je naar huis met een leuk en vooral lekker doosje.

Bekijk alle data

Workshop wafels bakken

In deze workshop leer je alle tips and tricks om de lekkerste homemade wafels te maken, van Brusselse tot krokante galetten. We voorzien heerlijke toppings om tijdens de workshop van de wafels te smullen en op het einde neem je een assortiment heerlijke wafels mee naar huis

Bekijk alle data

"Het is een mix van simpele tips en verrassende weetjes zodat de workshop interessant is voor zowel beginner als foodie. "

Persoonlijke aanpak

Per workshop zijn we met maximum 10 personen. Zo is er voldoende ruimte om iedereen te begeleiden en alle vragen te beantwoorden zodat je met een geslaagd resultaat naar huis gaat. Het is een mix van simpele tips en verrassende weetjes zodat de workshop interessant is voor zowel beginner als foodie.

Voor de boekingen werken we samen met hét tofste workshop platform!

1 van 3