Hoe werkt het?

Per week

Prijzen zijn per week, dus geen haast om de dag nadien al terug te brengen. Je hebt tijd om op te halen, te genieten en terug te brengen. 

Online bestellen

Bestellen en betalen doe je via de website. Je ziet per item een beschikbaarheids kalender en net zoals bij een hotel kun je reserveren en ruim op voorhand je keukengerei boeken. 

Als je last minute besteld dan kan je pakket al de dag nadien vanaf 9h klaar staan.

Betalen doe je online met visa of bancontact QR-code.

Borg alleen voor grote bestellingen

Omdat huren even leuk en makkelijk moet zijn als shoppen kun je bij de keukenbibliotheek terecht zonder lidmaatschap of abonnement. Je moet voor kleine bestellingen*, geen borg betalen en geen afspraak maken om te bestellen. 

*Voor zeer grote bestellingen van meer dan 100 euro vragen we wel een borg. 

Ophalen

Ophalen en terugbrengen doe je aan de receptie van Bedrijvencentrum De Punt in Gentbrugge. Deze is zeer vlot bereikbaar via E17, E40, R4 en je kunt er gratis parkeren.

Je kiest zelf wanneer jouw best past om het pakket op te halen. Een afspraak maken is niet nodig zolang je tijdens de openingsuren van de receptie komt.

Alle kleine items zijn met zorg verpakt in herbruikbare draagtassen zodat je makkelijk te voet of met bus of fiets kunt. Grote items komen in een stevige doos of beschermende hoes zodat proper transport gegarandeert is.

Onderhoud doet Porseleen

Je hebt alle tijd om items terug te brengen, maar breng ze wel zonder etensresten terug. Grondig reinigen en onderhoud van toestellen of het wassen van de textiel items doen we voor jou. 

Bang om brokken te maken? Er is verzekering inbegrepen; we houden rekening met de krasjes en vlekjes die bij een normaal gebruik horen.

Gratis styling en advies

De keukenbibliotheek is dé plek om verschillende unieke items te scoren. Geen 100 van hetzelfde maar een mix van allerlei moois. Onze collectie tafelgoed heeft tot 12 items van hetzelfde, maar we hebben ook veel collector items/ unieke stuks. Mix and match is de boodschap.

Twijfel je, of geraak je er niet aan uit? Contacteer ons en we gaan met plezier een mix and match op jouw noden samenstellen.