Hoe werkt het?

Per week

Prijzen zijn per week. 

Geen haast, alle tijd om op te halen, te genieten en terug te brengen. Bij je bestelling kies je welke dag we jouw pakket moeten klaar zetten. Vanaf dan kun je er om, welk uur, welke dag doet er niet toe zolang je tijdens de openingsuren komt. 

 

Online reserveren

Bestellen en betalen doe je via de website. Je ziet per item een beschikbaarheidskalender en net zoals bij een hotel kun je reserveren en ruim op voorhand je keukengerei boeken. 

Als je last minute besteld dan kan je pakket al de dag nadien vanaf 9h klaar staan. 

Betalen met Bancontact

Betalen doe je online met visa of bancontact.

Borg alleen voor grote bestellingen

Omdat huren zeer makkelijk moet zijn vragen we pas borg wanneer je meer dan 50 euro huurt. 

Bij bestelling van meer dan 50 euro betaal je 100 euro borg via een overschrijving op het KBC borgrekeningnummer IBAN BE13 7360 7354 2939  – BIC KREDBEBB op naam van Porseleen. Als mededeling wordt ‘Borg’ en de naam van de klant vermeld. 

Ophalen

Ophalen en terugbrengen doe je aan de receptie van Bedrijvencentrum De Punt. Deze is zeer vlot bereikbaar via E17, E40, R4 en je kunt er gratis parkeren.

Zonder afspraak

Je kiest zelf wanneer jouw best past om het pakket op te halen. Een afspraak maken is niet nodig zolang je tijdens de openingsuren van de receptie komt.

Dit is geen fysieke winkel; enkel een locatie om het pakket op te halen en terug te brengen.

Waar?
Bedrijvencentrum De Punt Kerkstraat 108
9050 Gentbrugge

Deze locatie is vlot bereikbaar met fiets en auto en er is voldoende parkingplaats vlakbij.

Openingsuren
Maandag–Vrijdag
8h–18h

Proper terug brengen

Je hebt alle tijd om items terug te brengen maar breng ze wel proper terug. Textiel wast Porseleen voor jou. Grondig reinigen en onderhoud van toestellen doet Porseleen.