Papillote Bricknic

Papillote Bricknic

benodigdheden

100g witte vis
1 vijgenblad
50g lange rijst
1/8 flespompoen
kurkuma, rozemarijn
zout en peper
zonnebloemolie

werkwijze

Week de Bricknic 15 min in water. leg een vijgenblad op de bodem.

Vet de binnenkant van het vijgenblad in met olie. Schep de rijst erin en leg de vis er naast. Strooi kurkuma en rozemarijn op de rijst. Peper en Zout op de vis. Vouw het vijgenpakketje dicht en sluit de Bricknic.

Zet deze op een niet te warme plaats op het vuur. Controleer af en toe en verplaats naar een koelere plek indien nodig want rijst kan al sneller aanbranden.

Wanneer de rijst klaar is haal je de Bricknic uit het vuur en serveer je die rechtstreeks aan tafel. Voorzie een onderlegger maar bordjes zijn dus niet nodig. 

Geniet er van!

-x-

Femke

Terug naar blog