Pizza in de tuin
Pizzaoven op de tuintafel. Vullen met pellets. Vuur aan. Zelfgemaakt deeg. Even kijken of de vlam al groot is. Pizza uitrollen. Pasata gemaakt met tomaten uit de tuin. mozzarella, paprika, kaas er op. Hop in de oven.
Enkele seconden wachten. Kaas gesmolten, korst krokant. Uithalen, versnijden en iedereen neemt een stukje heerlijke pizza.



Dit zit er in het pakket
''Wij kijken uit naar ons vakantieweekje thuis met de zoektocht naar een perfect pizzadeeg en elke avond pizza''
- Liesbeth B.-

Hoe werkt het?
Je zou het niet verwachten maar deze draagbare Ooni oven bereikt een temperatuur van 500°C, nodig voor een perfecte authentieke pizza met knapperige bodem.
De oven wordt met houtpellets gestookt en is al klaar voor gebruik in 15 minuten. Met 1 kg pellets kun je 1 uur bakken. Een pizza heeft maar een 60 sec nodig. Dus afhankelijk van hoe snel je bent kun je heel wat pizza's maken.